Piyasa

2013 Toyota Auris

Görünüm ve donanımı baştan sona değişen Yeni Auris şimdi çok daha cesur ve dinamik özelliklere sahip bir otomobil olarak dikkatleri üzerinde topluyor.

Yeni Auris, Toyota’nın arzu edilen, daha çekici ve dinamik otomobiller üretme konusundaki kararlılığını başarıylayansıtırken, vazgeçilmez Toyota değerleri olan kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik üzerine inşa ediliyor.
Dışarıdan ve içeriden tamamen yeniden tasarlanan yeni nesil Auris sportiflik ve dinamizmde rakiplerini geride bırakıyor. Bir önceki nesile göre 30 mm artırılarak uzunluğu 4275 mm’ye ulaşan Yeni Auris’in yüksekliği de 55 mm düşürülerek 1460 mm’ye indirildi. 2600 mm’lik dingil mesafesi ve 1760 mm’lik genişliği korunan Yeni Auris, zemine hakim güvenli ve ayakları yere daha sağlam basan bir görüntü kazandı.

Segmentinin en iyisi olan 0,28 Cd sürtünme katsayısı ile sürüş çevikliği artan Yeni Auris’in, bu mühendislik tasarımı sayesinde yakıt tüketimi de düşürüldü. Yeni nesil Auris’te sunulan en dikkat çekici yeniliklerden biri de iç mekan hissine etkili bir dokunuş yapan “Skyview” tavan. “Skyview”, C segmentindeki en büyük panoramik cam tavanlardan biri olarak yeni Auris’in iç mekanında daha fazla konfor ve ferah bir hacim sunuyor.

You may also like

Piyasa

Motokros Şampiyonası’nın 6. ayağı başladı!

2012 Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. Ayağı, Fethiye Akdeniz Offroad Parkı'nda sıralama yarışları ile başladı. Fethiye Orman Spor Kulübü'nün düzenlediği Türkiye
Piyasa

Çin’de iki üzücü kaza!

Çin'in Macau kentindeki 59. Geleneksel Motorsporları Şenliği trajediye dönüştü. Birer gün arayla meydana gelen kazalarda 2 pilot yaşamını yitirdi. Motorsporları