Piyasa

2013 Honda CR-Z Mugen RZ

Mugen RZ olarak adlandırılan modelin aerodinamik gövde kitinde, yeni ön spoiler, gözden geçirilen ızgara, modifiye edilen yan etekler, arka difüzör, ayarlanabilir kanat, yeni spor egzoz sistemi, ayarlanabilir süspansiyon, yüksek performanslı frenler ve Dunlop Direzza Z II lastikler ile kombine edilen 17 inç alaşım jantlar bulunuyor.

İnternete sızan ilk fotoğraflara göre iki tonlu koltuklar ve karbon fiber vites topuzu ile özelleştirilen iç mekanda bir de model üretim numarasını taşıyan özel plakaya yer verildiği görülüyor.

Kaputun altında görev yapan süperşajlı 1.5 litre hacimli benzinli motor 156 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. Ayrıca, IMA hibrit sistemin sağladığı 20 HP güç ve 78 Nm tork çıkışı da performansa katkıda bulunuyor.

Üretim 300 adet ile sınırlı tutulacak.

You may also like

Piyasa

Motokros Şampiyonası’nın 6. ayağı başladı!

2012 Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. Ayağı, Fethiye Akdeniz Offroad Parkı'nda sıralama yarışları ile başladı. Fethiye Orman Spor Kulübü'nün düzenlediği Türkiye
Piyasa

Çin’de iki üzücü kaza!

Çin'in Macau kentindeki 59. Geleneksel Motorsporları Şenliği trajediye dönüştü. Birer gün arayla meydana gelen kazalarda 2 pilot yaşamını yitirdi. Motorsporları