Yenilikler

2013 Hyundai HB20X Crossover Sao Paulo’da Tanıtıldı

Önümüzdeki yılın başlarında satışa sunulacak crossover modeli, markanın Brezilya’da faaliyet gösteren Piracicaba üretim tesisinde üretilecek. Ayrıca, bütün varyantlar “Hyundai Brezilya” açılımını simgeleyen “HB” kısaltması ile isimlendirilecek.

Yeni HB20X’i mevcut HB20’den ayıran özellikler arasında yeniden tasarlanan ön/arka tampon, altıgen ızgara, plastik gövde kaplamaları, kızak tabakları, gümüş renkli ayna kapakları ve kapı kolları, 15 inçlik koyu gri alaşım jantlar, gümüş tavan rayları ve sürüş yüksekliğini bir miktar artıran yeni süspansiyon sistemi bulunuyor.
Yeni HB20X sadece önden çekişli olacak ve dört silindirli 1.6 litre hacimli flex-fuel motor ile donatılacak. Toplam 128 beygir güç çıkışına sahip olan motor manuel veya otomatik şanzıman ile sipariş edilebilecek.
HB20 ve HB20X’in ardından yeni sedan versiyon da kısa bir süre sonra aileye katılacak.

You may also like

Yenilikler

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

4 kapılı ilk coupé konseptini Mercedes firması 2004 yılında CLS sersi ile uygulamaya sokmuştu. Dört kapılı coupé konsepti, spor otomobilde
Yenilikler

“Americas” pisti test edildi

Formula 1'in en yeni pisti ilk kez test edildi. Birleşik Devletler'in Teksas eyaletindeki pistte test sürüşüne çıkan pilotlar arasında ünlü